L’Institut de Salut Cardiovascular de Barcelona (INSCOR), és un centre cardiológic destinat a la PREVENCIÓ, CONTROL i TRACTAMENT de les MALALTIES CARDIOVASCULARS.

 

INSCOR, neix fa més de 20 anys com a iniciativa d’un grup d’especialistes en cardiologia per dur a terme una tasca en el camp de la prevenció cardiovascular i rehabilitació cardíaca, tant en la seva vessant assistencial como en la divulgativa. Els nostres cardiòlegs tenen una reconeguda experiència i prestigi en l’especialitat i mitjançat els avenços tècnics i científics es possible prevenir i recuperar moltes complicacions cardiovasculars.

 

El nostre centre, HOMOLOGAT PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA, suposa un nou concepte pel que fa a consultoris mèdics privats i disposa de segures, àmplies i confortables instal·lacions a peu de carrer i perfectament comunicades, atenció mèdica diària (matí i tarda) i tecnologia cardiològica d’última generació.

Serveis especialitzats

Medicina per a particulars

La teva salut no pot esperar i una cita ràpida i un horari flexible ens permet atendre’t davant els primers símptomes.

Medicina per a empreses

La prevenció és l’eina més efectiva. Una revisió cardiològica avançada contribueix a desvetllar la patologia abans que s’agreugi.

Medicina per a esportistes

El seguiment i orientació mèdica inclou tant l’alta competició com l’esportista no professional.

Mútues

Treballem amb les principals mútues de salut.

Quadre mèdic

Direcció i coordinació del programa

Dr. Oriol Solé Solanellas:

Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Cirurgia Cardiaca. Cap del Servei de Cirurgia Cardicaca del Centre Cardiovascular Sant Jordi.

Direcció mèdica

Dr. Jordi Palet Balart:

Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Cardiología. Metge Adjunt del Servei de Cardiologia del Centre Cardiovascular Sant Jordi i responsable de Cardiologia de Clínica Tres Torres.

Cardiologia

Dr. Guillermo Oller:

Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Cardiologia Nuclear. Responsable de la Unidat d’Hipertensió Arterial del Centre Cardiovascular Sant Jordi i responsable de la Unidat de Cardiologia Nuclear de la clínica Corachan.

Dr. Julio Carballo:

Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Cardiologia. Cap del Servei de Cardiologia i del la Unidat d’Hemodinamia del Centre Cardiovascular Sant Jordi.
A Inscor només visita pacients d’Assistència Sanitària Col·legial.

Dr. Xavier Armengol i Castells:

Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Cardiología. Cardiòleg col·laborador de la Unitat de Cardiologia Nuclear de la Clinica Teknon.

Dra. Muriel Binia:

Doctora en Medicina i Cirurgia. Especialista en Cardiologia.

Dr. Jose Felix Estepo:

Cardiòleg especialista en arrítmies. Responsable del programa de Rehabilitació Cardíaca. Medicina equilibri integral.

Equip Fisioteràpia Cardiovascular

Disposem de grans professionals

Dietètica

Disposem de grans professionals

Psicologia

Sra. Teresa Arias:

Especialista en Psicologia Clínica.