Articles de premsa i televisió sobre Inscor

Inscor, únic Centre Monogràfic de Cardiologia - La Vanguardia

Inscor atén la salut cardiovascular de forma integral; és a dir abans, durant i després de la malaltia; i en totes les seves dimensions.

Visualitza l’article: Inscor – La Vanguardia

Presentació del Cardio Club Inscor

El passat 15 de Febrer vem fer la presentació del Cardio Club Inscor en el nostre centre. Va ser el tret de partida de la nova aposta d’Inscor per millorar la salud cardiovascular dels nostres socis i a la vegada oferir tot un conjunt d’avantatges de forma gratuïta. Aquí us deixem un enllaç al video de la presentació i disposeu de més informació en l’apartat “Cardio Club” de la nostra web i també posant-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui via telefònica, via mail o presencialment al nostre centre.

Visualitza el video: Presentació del Cardio Club Inscor

BTV Notícies

Moltes vegades les curses populars permeten que tothom corri sense saber si estan realment preparats per fer-ho. És per això que durant la cursa de la Vila Olímpica, un grup de cardiòlegs ha promogut un petit estudi per saber com es comporta el cor de diferents atletes en una situació d’esforç com aquesta.

Visita la notícia: http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/06/29/els-cardiolegs-promouen-revisions-del-cor-dels-corredors/

Magazine ES - La Vanguardia

Després d’un accident cardiovascular, els pacients canvien la seva vida de manera radical: milloren la seva dieta, fan exercici i aprenen a manejar l’estrès

Visualitza la notícia: Después del infarto – La Vanguardia